Over Alanya Eiendom

Alanya Eiendom vastgoedbedrijf is sinds 2003 een toonaangevend bedrijf in de vastgoed- en bouwsector in Alanya. De ervaring en professionaliteit van ons bedrijf door de jaren heen hebben ons succesvol gemaakt op dit gebied.

Ons bedrijf, dat een zeer brede portefeuille van onroerend goed te koop heeft in Alanya, helpt mensen bij het kopen van een huis in Alanya. Het kopen van onroerend goed in Turkije of het kopen van een appartement in Alanya wordt door ons bedrijf snel en professioneel afgehandeld. We hebben pre-sales en after-sales follow-ups, appartementservices en nog veel meer services. Daarnaast hebben we geschikte aanbiedingen en appartementen voor u om Turks staatsburgerschap te hebben.

Als u onroerend goed in Turkije wilt kopen, laat ons dan weten naar welke regio u op zoek bent en wat uw budget is, en wij zullen u de meest geschikte woningen voor u aanbieden. U kunt op onze site zoeken naar onroerend goed te koop in Turkije of appartement te koop in Alanya, en contact met ons opnemen voor meer informatie over projecten en onroerend goed.

PROPERTY LOCATIONS


Alanya eiendom (ONROEREND GOED - BOUW - INVESTERING, SERVICE) Bedrijf is sinds 2003 actief in de ONROEREND GOEDSECTOR, met een Turks en Europees partnerschapscertificaat voor de verkoop van onroerend goed, Turkije, dat appartementen, flats, huizen, investeringskavels, flats, huizen verkoopt , hotels in Alanya en after sales 7/ Het is een vastgoedbedrijf dat diensten verleent aan haar klanten door 24 investeringen te doen.
Alanya Eiendom